Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku V



Natten vandrar bort


i den vita gryningen


Lämnar drömmen kvar





Bunden vers (Haiku) av Duende
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint så!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende