Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i yr -väder

 


Även norskväderprognos som övervakar vädrets makter.


Jag är ett irrande yrväder ikväll rotlös rastlös , se vad livet rinner iväg ..


ute droppar några enstaka tårar från något latinskt namngett moln ... kanske skulle jag låta själv någon droppe falla i världshavet där allt guneligungar  både liv å döda som strömmar omkring där..men det är yr-väder  i själen ... mitt sätt att protestera tyst i denna kub av instängda känslor... bubblande hit å dit...


Nä det känns ensamt instängt som att ropa ut i yr-vädret och ingen hör mitt  rop...


Det borde färdas ända ner till Tuna...såklart glömde jag E... vem lyssnar på en gaphals när stämman är hes av allt som kommit vinande som Sunnanvinden..


Längtar så efter dig...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 21:13



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vädret visar även känslor!
Allt är okej.... Inte för kallt inte för varmt!
Inget varar för evigt....

2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //