Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa

Jag tog emot dig, trots min tvekan.
Jag lät dig ta hand om det allra finaste jag har.
Du lovade mig att vårda det som den dyrbaraste skatt.

Hon bar dig, hon gav dig liv, hon gav dig kärlek, hon gav dig allt.

Du krossade det, på några minuter tog du död på det vackra som fanns.

Om du någonsin försöker vidröra den skatten igen.....

....är det min tur att krossa.




Fri vers av Totiki
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki