Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill leva

Så otydligt och svårfångat tankarna går.
Önskar få ordning, önskar få ro.
Är glad och ändå så ledsen.
Vill ut, vill andas, vill lyfta.
Min rädsla, mitt mod, denna ständiga kamp.
Brister i bitar i min egen förvirring.
Livet är svårt och ändå så starkt.
Vill leva, vill älska och känna din kraft!




Fri vers av Totiki
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 22:27



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fint skrivet om hur livet ibland upplevs motsägelsefullt.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Totiki