Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är sig likt!

- Astronomer de flyger och far
så jag undrar då vad i all sin dar
vilka piller de
på sin resa tar me´?
- Som vanligt de sina rymdkapslar har...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-24 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt