Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla en enda stor familj

Visst vill vi alla leva i lugn och harmoni
Visst vill vi alla ha en fredlig värld att leva i
Visst är vi alla ansvariga för de val vi gör
Visst är det viktigt att noga tänka sig för

För den värld vi lever i den blöder
Vi människor vår egen girighet göder
Vi behöver börja ta hand om varandra, naturen och djuren
Vi behöver se oss som systrar och bröder oavsett färg på huden
Sluta se oss som vi och dem
Vi är alla en enda stor familj??




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 09:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Håller med Tidsljus. Vem fan vill vara vän med maktens män och kvinnor....som är så tillintetgörande av all slags kärlek att de t o m vill döda det egna folket. Läs Putin, Nodkoreas ledare, Ungern....Turkiet....näh, vi måste slåss, inte bli deras vänner.
2021-03-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant
2020-11-20

    Tidsljus
Den som är vän med alla är inte vän med någon.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP