Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutbart

Att njuta är ett privilegium,
ett glädjerus för alla hjärterum.

Det välkomnas utan prut
varje gång det står på lut.
Har man sparat lite krut
kan man fira med salut.

Är man dessutom en snut
gläder man sig absolut
när man löst ett brott akut
eller om det skett förut.

Den som gjort sin sexdebut
och just fått sitt första ”skjut”.
unnar sig ett glädjetjut
över framgångsrik tribut.

Kanske bakom nästa knut
väntar något attribut
eller ett bra substitut
värt ett lyckosamt beslut.

Därför säger jag till slut
när du får en chans, så njut!




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-05-24 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström