Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg II

sorgen dryper
som tjära längs väggarna

sakta innesluts saknaden
som en cancersvulst i mitt inre

för alltid minns jag och glädjer mig åt
alla fina, lyckliga stunder vi fick uppleva tillsammans

och du kommer för evigt
att leva kvar i mitt hjärta och i mina drömmar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-24 10:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om saknad
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP