Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdebeständig




Taltrastens vibrerande sång
Uppe på vajande Grantopp


Är både flyktig
Och osynlig

Ändå är den bevarad
Inuti i så många väsens
skilda sinnes-bilder




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-24 11:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Taltrasten talar till oss, lyssna och förstå
2020-05-24

  KattenKin VIP
Kvittrande djup med en fin bild.
2020-05-24

    Lena Staaf VIP
Det som sjunger inuti bröstet om våren? Vacker liten dikt.
2020-05-24

    Jag är fan större än Sartre VIP
Poetiska rader som ger eftertanke. Jag gillar det sparsamma ordvalet.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP