Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fjäril söker ljus


Citrongula fjärilsvingar...

Gnider stråken
med fågelsång

Ett
retfullt kraxande
hörs bortom det
skogsnära

Horisontlinjens
grå molnmassor
närmar sig

Ännu syns glimtar
av sol över verandan
då vinden tar ett djupt
andetag och pustar ut

Gråvädersmolnen
närmar sig

Citrongula fjärilsvingar
fladdrar förbi
i riktning mot ljuset




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-24 11:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När våren öser på för fullt måste man stanna till en stund annars är det försent
2020-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Inget kan stoppa våren.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP