Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2050

 

 

Livet på landet

efter städernas kollaps

går i sakta lunk

lever i symbios med

naturen framtiden ljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-24 12:30



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Leva med naturen bör alla göra.
Så fridfullt och skönt där. Inga krav bara vara:)
2020-05-24

    Max Poisé
Kan nog ske om en återställning sker!
Tänkvärt!
2020-05-24

  Larz Gustafsson VIP
"Livet på lanne" (Peps)

Back to the roots, eh?
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP