Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så komplicerad

Komplicerat  -


...som Miss Li låten..


Uppe om natten som katten ..


Liknelser av andra rovdjur...


Betraktar mig när jag sover ..


Du är så komplicerad...


Men jag skulle aldrig välja någon annan än dig..


Trots att du är så komplicerad!




Fri vers av danne //
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-24 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //