Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anade ej, vad skulle stunda...

Med bil han bjöd på en runda...
Bensinstopp! Han stoppet begrunda...
Det blir ändå kul...
Visst sa hon, trots stopp på hjul...
Din reservdunk togs med, när du blunda...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 15:10



Bookmark and Share


  ULJO
Skulle åkt till ST1. Mer bensin för pengarna
2020-05-25

  Feliaxel VIP
Kul limerick
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt