Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägrar kontakta dig på Tinder


Jag kan inte uppfinna mitt jag, bara du kan sortera in mig i orediga bokstavskombinationer och studera tankarna i mikroskop. Det blir en subjektiv såpopera helt fritt baserad på freudianska termer, men det gör ingenting eftersom jag vägrar kontakta dig på Tinder.

Du kan aldrig säga att du konstruerat mig. Det är dagar vi går förbi varandra, kliver utan insikt om vem som speglas i skyltfönstret och jag har ingen verklighetstro när det handlar om Instagram. Förmodligen skulle du älska att se mig vända ficklampan mot ansiktet.

Vi blir inte tillsammans via Facebook. Du får vänförslag och jag dyker upp på bild när jag odlar tulpaner i snöstorm. Jag är ingen uppfinnare, men du blir bjuden på rödvin och ravioli första kvällen, vilket gör att de folkvalda Twittrar om hur vi ska bli oss själva igen.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-24 16:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Prova poeter.se
2020-05-24

  KattenKin VIP
Tycker om blandningen av humoristisk satir och ledsam ironi. Iallafall som jag läser ligger det en allvarlig sorg och saknad bakom de roliga bilderna. Slutet är en fet smäll i nyllet på politiken och samhällsutvecklingen. Mycket bra från början till slut. Bokmärker pärlan.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP