Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativ frustration

Hon började skriva igen, till slut

Texterna lagrades inom henne

De längtade ut och upp och fram




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-24 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP