Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troligen inget av vikt

vi andas i takt
rytmen i vår andning
synkroniserad


Vi sover
rygg mot rygg
för att uppbringa värme
skapa en enighet

Du andas
mig i håret
rufsar om nattfrisyren
med din andedräkt
pratar i sömnen
men troligen
säger du inget av vikt

Vi är synkroniserade
i en total symbios
lever av varandras
andetag




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-24 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow, väldigt vackert. du är en stor talang.
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t