Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst på liv och död....


Vatten
och droppar
av pigment

Över
växtpressad
yta

Bara
en vikning
bort
och handens
smekning
över ytan

ett utvecklat
ark

Bilden av
en fjäril
en skalbagge
ett kranium
framträder

Konst
på liv och död











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 21:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin intressant dikt.
Herbarium poesi
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP