Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfrestande är prövningens tid

 

 

Folk har slutat bry

sig längtar efter någon

kär att ty sig till

igår social distans

idag närhet utan sans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-24 21:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är inte verkligheten som är märklig, det är absolut människor'na. Men att läsa texter är en sådan tröst.
2020-05-25

  angela Täubert fd Jansson VIP
Med livet som insats!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP