Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% enhörning

Mitt horn av månsten.
Mitt regnbågsfärgade hår.
Min kärlek älskar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-05-24 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är 500% häst, så jag är pegasus =P
2020-05-25

    ej medlem längre
min kärlek hatar

det verkade som förut

när bella var gravid
att jag skulle ha
offrat mig för henne

men jag fattade aldrig det...

istället försökte jag
må bättre och bättre

vilket resulterade i
att hon nästan dog...

...innan hon tog abort =\

nu mår hon bra igen
men babyn snodde all energi
och gjorde om kärleken till hat
dummy bejbi! =*(
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP