Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryningsdrömmar väcks
Svävar fritt genom fönstret
Fåglarna sjunger




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-25 05:04



Bookmark and Share


  magdalenarosinski_
Så fin och varm!
2020-05-28

  Kajan VIP
Så fina poetiska bilder. Levande.
2020-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om en underbar morgon!
2020-05-25

  wiria77
varma
fina rader
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP