Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om konsten att bli kränkt

En gång skrev jag
en hatisk dikt

varpå minst
hundratusen
okända män
jag inget visste om
blev kränkta

Det kanske låter
Osannolikt
men i minst
fyrtio dagar
och fyrtio nätter
Var de kränkta

sedan tog jag bort den




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-25 07:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Detta med att bli kränkt är minsann intressant. Liksom det mesta annat går det att såväl diskutera som möjligt missförstå. Texten får tankar att filosofera...
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP