Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?





Vem är du som går före
när livets väg är svår att gå

Vem är du som går före
och viskar mitt namn

Vem är du som går före
känner en oförklarlig närhet

Vem är du som går före
och ger mig hopp och tillförsikt

Vem är du som går före
när livets väg är svår att gå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2020-05-25 09:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väldigt fin dikt. Om en närvaro, ibland precis utanför vårat synfält.
2020-06-04

  Eva Langrath VIP
Fin och hoppfull text.
2020-05-27

  M.Eta
En osynlig ledsagare som införlivar trygghet. Fint!
2020-05-27

  Respons VIP
Andas en gudalik närvaro som leder och avlastar.
2020-05-27

  Solstrale VIP
Denna dikt utvecklar erinran om vem detta är som går före, och man kan känna tillförsikten svala över en! Mkt fint och värdigt!
2020-05-26

  Olof Lagerhorn VIP
Fint utvecklad tankegång kring
förnimmelser av hopp och
vägledning.
2020-05-26

  Ezmeralda VIP
Jag vet att vi alla har personliga guider. Så fint att känna av det.
Kram!
2020-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
enkelt och vackert skrivet om en känsla jag tror vi alla ibland kan få av en oförklarlig närhet
som om en ängel gick före oss och gav oss tillförsikt och mod, just då, när vi behöver det

2020-05-25

  bibbi ahrnstedt
Så vackert, fint att kunna känna sådan närhet.
2020-05-25

  Kungskobran VIP
Jesus förståss
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och hoppfull dikt, där trygghet talar trösterikt och går före i livet.
2020-05-25

  Eva Helene VIP
Vackert och tryggt.
2020-05-25

  Niliboy
Gud!
2020-05-25

  Magdalena Eriksson VIP
hoppfullt skrivet om en känsla av att det finns en kanske vän som går bredvid... alltid
2020-05-25

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Alla behöver vi någon gång ett stöd i livet, och någon att känna oss trygga med.
Känslosamt och finstämt skrivet!
2020-05-25

  Rise Little One
Antingen änglar eller vår instinkt som vakar och guidar oss...
2020-05-25

  Öknens Ros VIP
En förnimmelse av någon/något som ej är synligt för våra ögon.
2020-05-25

  ULJO
Någon som vakar över oss på livets väg.
2020-05-25

  Briza media
Fint! Stillsamt trösterikt.
2020-05-25

  Maria Sundelin VIP
Det är tur dessa förnimmelser finns
Kramar
2020-05-25

  Feliaxel VIP
Fint skrivet om våra hjälpredor i livet som är där för oss även om dom inte syns
2020-05-25

  wiria77
vackra rader
de ger hopp
de ger frid
2020-05-25

  KattenKin VIP
Vackert med frågan om vem denna välvilliga vägledare är som upprepas i dikten. Jag tror vi har våra skyddsänglar som går med oss genom svårt och utsatt som räddare och mentorer. Fint skrivet.
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP