Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar/störtar


En drömmare
någon som aldrig riktigt vaknat efter sömnen

Någon som ständigt svävar högt bland molnen
någon som ibland störtar ner mot jorden

Någon som inte hade något annat val
någon som är och förblir sina drömmars smed

Någon du inte behöver bekymra dig om
någon som har med framtiden att göra




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-25 12:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I drömmarnas värld
i lyx och flärd
vill jag för evigt bli
där du och jag är ett vi

2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP