Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggare kan ingen vara

 

 

- Pappa... hur flög Jesus
till himlen, med rymdfärja?
- Han... jag vet inte, hmm.
- Varför exkluderar den här frikyrkan homosexualitet?
- Men Anton... därför att allt
i den Heliga Skrift Bibeln, är Sant och så är det bara.
- Vem har bestämt det??
Jag är bisexuell och hånglar både med Pelle och Stina.
- Vad fa.. säger du unge???
- Kåt varje dag, och jag
följer hädan efter INTE MED till den här hjärntvättade jävla skitförsamlingen!!
Evangeliska frikyrkan... bara lägg ner skiten för Guds skull, pissrunk, rövjunk, mammaknullande idioter!!
- Gud hör dig Anton, och Han kommer att straffa dig nu.
- Håll käften din hycklande skenheliga kuksugare!! ??
- Nu har självaste FAN flugit i dig din förbannade horunge!! Rumsarrest!!
- Mamma är otrogen med Pastor Owe, märker du inte det din patetiska fåntratt?
- Djävulen skrattar åt den här kyrkan, där han sitter på första raden och ser stentroende ut. Han är du pappa, och när jag blir äldre ska du få duktigt med stryk.
- Nu kör jag dig till BUP på stubinen Anton... Du är SJUK och BESATT, var tyst!!
- MIN PAPPA Tryggve knullar småtjejer och småkillar !!!!!!
Tyst blir det på det mysiga Gudstjänstfikat. Förstenat, ytterst pinsamt, mummeltyst. - Han har hundratals nakenbilder på barn, och jag stack en kniv i han, när han råtafsade på mig i duschen.
Lillsyrran är skitskraj!!
Mamma knullar runt i församlingen, och går på stesolid, sprit och shopping.
Jag ska elda upp det fula lyxvillehelvetet och bilarna!!
- Anton, kom nu... Vi ska till sjukhuset. Förlåt honom, han är sjuk, och måste få vård snarast. Han vet inte
vad han pratar om.
Anton tar fram en sprillans ny kartongkniv, och skär halsen av sin pedofila pappa, som dör fort.
Tryggare kan ingen vara,
än Guds ÄLSKADE barnaskara.??




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-05-25 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP