Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - en obeskrivlig sexbomb

 

Att man är en tickande vandrande SEXBOMB, är det någonting man ska behöva skämmas för? Får man skylla sej själv för att det andra Könet finner en så jävla otroligt Sexuellt attraktiv?? Jag har en urstark och självklar Erotisk Aura, en så underbar Karisma så att Kvinnorna blir mjuka i knäna, börjar fnittra förläget och fingra med mobilen. Jag gör ingenting, försöker mej inte på nånting, utan bara Är. Jag är en så god och kärleksfull Man. Plus fruktansvärt tuff. Nu kan jag inte åka kollektiva färdmedel längre. Blickarna, vibbarna...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-05-25 12:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Oah ! Grattis ! Sug åt dig bara !
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP