Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid oavsett

hur kan jag känna känslan av det bästa?
när en del av det försvinner för ett tag
och när allt är som en vacker lögn
av det som är jag

vem ska jag då va?

om jag följer varje steg tills allt är över
finns allt det där som är jag kvar då?
även om det tar tusen dar innan
jag lämnar det där

hur kan tystnad tala i ord?
när jag inte ens kan höra mig själv och
när jag inte kan känna min själ
innan jag lämnar det här

hur ska jag känna värmen från solstrålar?
när en del av mig försvinner för ett slag
när det bästa av mig inte finns här
när kan jag lämna det här?

hur ska jag kunna känna känslan av magi?
när en bit av mig drunknar i dunkel
som om en del av hjärtat har slutat känna och
bron över till det bästa av jag
har rasat till hälften

om min inre tavla tappat färg och
gjort penseldragen till svartvita nyanser
där konturerna inte längre glänser

kan jag då hitta tillbaks
dit allt är bättre än en vacker lögn?

alltid oavsett




Fri vers av vargtass
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass