Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetik

 

Pennan finner sin hand

hjärtat öppnar sin dörr

själen söker sin strand

väcker minnen från förr.

 

Solnedgången bländar än

den blick de båda fann

en längtan stod så stolt och ren

 invid de två vars hjärtan brann.

 

Nu förseglas stundens allvar

med en kyss så mjuk och öm

ett minne som alltid finns kvar

fast det kanske var en dröm.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, ve alla oss som rimmar.
Massarkebuseringar väntar.
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP