Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppväxt

Jag fostrades mitt i ritalinstormen
inte särskilt socioekonomiskt utsatt som så,
jag är uppväxt på Kungsholmen
där gräset är grönt och himlen är blå,
men min hjärna tog nästan livet av mig ändå.

Jag kan BUP:s vänterum in och utantill
byggnaden mitt i handflatan på Sankt Göransgatan
gav mig många mediciner på recept.

Jag lärde mig att jag kan klara allt om jag bara vill
men jag vill bara bli perfekt.




Bunden vers av amygdala VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-25 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP