Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikemän

Växer upp bland välbärgade familjer

Pälsjackor och fina hus

Det är svårt att förstå som yngre
varför jag inte kan göra som de andra

Statuskåta

Har du inte råd kan du inte vara med

Dum eller snäll, det spelar ingen roll

Substanslösa människor
tänker inte på något annat




Fri vers av konstantarg
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-25 18:47



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Väl fångat rikemansliv. Där snällhet inte krediteras. Sista ger en tydlig bild ...
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

konstantarg
konstantarg