Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kan inte hjälpas (eller kannibalen) Av Lili B. Min granne har gjort sig förtjänt att bli ett helgon. Få en korona kring sitt huvud... Texten, likt världen, tycks sakna sin logik...


Kritik på en text (2342) rick




Natur i människan ofta nog talar,
stundom den även där dalar,
men även i människans natur,
finns märkligheten jämföra sig med djur,
se bara hur någon potatisen sin skalar...




(Texten har legat och vilat sig
i utkast sedan 2020 05 25)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-05-21 12:00



Bookmark and Share


  Irene Backström
Många äter sin potatis
med skalet kvar
det kanske går att räkna ut vilka dessa potatisskalare är!
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP