Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där njutningen bor

Över mina nyckelben
Kysser du med lätt beröring
Smider mig het under dina händer
Låter tungan smaka

Dansa över orden
De du viskar i mitt öra

Jag stönar tyst ditt namn
Känner din längtan
Den möter min

Där

I vårt eget universum
Talar njutningen sitt hemliga språk

Tills den skriker ut

Vår sanning




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-25 19:26



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Sensuell och förförisk
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish