Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En på ålderns höst småtjuv kan, hitta på metod för självförsvar han, möjligt boxningens konst lärt sig, vem säger att fängslandets stig, tar slut plötslig om än livet begränsas, kanske att utslag lockar likt att i kär lek vänslas...


En liten vers för brutala sällar (berättande rim)




En del människor har sin krycka,
för syns skull kan en nog tycka,
för att kring sig med den slå,
om någon med dem bråkar då o då,
som till sig småpengar vilt rycka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2020-05-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP