Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimymla

Myssnusa lusa bustrasa
Älskade, älskade unge
Skydda dig, vyssja dig, hålla dig nära
Älska dig, älska dig alltid
Alltid älska dig

Snuslisa, Gullegumma, Minimymla
Trygghet, värme, kärlek
Vill ge dig allt
Hoppas jag kan
Hoppas jag kan




Fri vers av Totiki
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki