Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar etc.

En dag... kommer jag kunna
sträcka mina fingrar ner i jorden
och mötas av spirande rötter,
en till varje finger.
Hand i hand möts vi, så glädjande.
Jag kommer kunna svälja regnvatten i massor,
bli en mossbeklädd varelse.
Om hundra år kommer blommor växa genom tid och rum,
och jag kan tänka,
"Du Midaskyssta dag!"
och på nytt förundras över växtligheten,
mossbeklädd som jag är.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-25 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M