Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver

den som skriver
gör det
jag har kopior
av Arken
du vet i ljuset
säg till
när du kommer fram
när pennan försvinner
den som skriver




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-05-25 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP