Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs


Läs en vän

Jag läser ser texter skrivna ord tankar kärlek bekymer oro glädje liv slut samt början i bland utan slut ord som bara kommer känslor i en flod svar som ger kraft eller ett avslut till svar, en ström ord svar dikter poem dravel med fler
Jag är ju en som skriver men läser väl mer då jag ser att så många skriver så fint så mycket det finns att läsa för den som vill läsa.(Japp det händer i bland)
Ta en stund stanna upp tänk läs en väns eller någons dikt ta en stund läs en till då kan vi om alla gör så få något som kan bestå.





Övriga genrer av Steff...
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-26 00:16



Bookmark and Share


    Steff...
Tack
2020-10-08

  Solweig Jansson VIP
Ja, ju mer vi läser / lyssnar varandra ju bättre kan vi förstå både varandra och oss själva. Särskilt i vår stressade tid är det viktigt med en stunds stilla läsning och reflektion ! Och visst är det en underbar känsla när man lyckats formulera en känsla med ord - ibland går det lätt - ibland är det som att hugga något ur gråsten ! Allt detta är viktigt för ett bra samhälle !
2020-06-28

  lila fjäderblomman VIP
Ja det är fint att få dela med sig av sitt, högt och lågt till andra-samt ta del av andras. Inga krav dock. Gillar diitt flytande skrivsätt här. :)
2020-05-27

  Solstrale VIP
Ja det är gott och så smått hinner man med, att gå tillbaka i vännernas textkavalkad och hitta ett och annat oväntat... Vi ska alltid tänka så som du, jag och många med mig tänker så! Du satte ord på det! Tack!
2020-05-26

  Kungskobran VIP
Skrivandet ger livet mening
2020-05-26

    Lena Staaf VIP
Läs och kommentera så får du också kommentarer, allt detta utvecklar oss och får oss dessutom att känna gemenskap här på sajten.
2020-05-26

  Öknens Ros VIP
Fastna inte i tänket att alla andra skriver så bra, du kan också. Jag skrev inte nåt vidare i början, men det har blivit bättre och bättre, inga mästerverk dock. Tycker det är kul att skriva, har varit här sen 2009. Läser du någons dikt du tycker är bra, skriv gärna vad du tycker.
2020-05-26

    ej medlem längre
läs en dikt. och framförallt, kommentera! på samma sätt som du skriver dikter. det är enkelt. åt helvete med likes och bokmärken.
2020-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Inte bara en vän skriver, även en främling. Sitter en på en sal mitt i natten och som håller de sovande ett vaket sällskap, märker en kanske eller inte om någon sovande slutar att andas, ut... men sällskap har en och de är heller inte ensam'na
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Steff...