Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Grönsallad. Av Nanna X. Tycks vara inne i en rimkultur just i detta nu.


kritik på en text (2227) rimmat stimmat




Den enda rädsla du behöver,
är väl den dumhet som söver,
var själ och var enda kropp,
som simmar o ibland tar sig e dopp,
bland vatten o det skönas egen klöver...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-10-10 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP