Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOFTMARKERAT en Haiku

allt skall förgätas
glömd är spår i vintersnö
våren är kommen

© Bosse 26 maj 2020.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-26 05:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fin bild av förgätmigej dyker upp mellan raderna...
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten