Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIMERICK

Min dotter i Härnösand
besöker min själ ibland.
För kroppskarantänen
har stängt mellan länen
från Norrland till Skånes strand.




Bunden vers (Limerick) av Ulf Carlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-26 09:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fyndigt!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP