Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi långt härifrån

Men du är inte hud, bara ben
bara skelettet etsat med stjärnor
skulderbladens vingar och inga ögon
och jag saknar dig rakt igenom
som vinden mellan kotorna
som bjällrorna som slår och
slår och
rämnar
silverglöden i din bröstkorg
där hjärtat hade suttit
nu sågar de ner alla träden
utanför vårt hus
dröm sönder mig, minns
hur vi höll bark och sågspån
i våra utsträckta händer




Fri vers av Grävling
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-26 11:30



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Så vackert!
2020-05-26

    Lena Staaf VIP
Dikt med fint bildspråk som alltid, signalerar ödslighet och övergivenhet.
2020-05-26

  87383 Karlsson
Vackert. Sinnlig.
2020-05-26

  Nanna X
Ja det var då det
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling