Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrtal Limerick

 

 

en fager yngling från Skara

på sin oskuld ville spara

sa nej till varje tjej

ni får min oskuld ej

hellre reser jag till Sahara

 

fager yngling från Skara

reste till öknen Sahara

fann där blott sand

lik havets strand

se där hur livet kan vara

 

åter hem till staden Skara

nu ville han bara vara

en vanlig man

göra så gott han kan

hoppas någon flicka vill besvara

 

någon från hemstaden Skara

att säga ja till frieri bara

han sökte och fann

en flicka så grann

på bröllopsresa de ska fara

 

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-26 11:55



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra där, gillas!
2020-05-30

  Bodingen VIP
Sahara? De e ju öken...
2020-05-28

  Kungskobran VIP
Gullig limrik.
2020-05-26

    Lena Staaf VIP
Skickligt ihopsatta limerickar med start och mål och lyckligt slut
2020-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul limerickar med knorr!
2020-05-26

  ULJO
En lång väg till kärleken. Kul ihopsatt.
2020-05-26

    Sefarge VIP
Haa!
Hoppas
De aldrig
Behöver
Ångra
Sig?
;)

2020-05-26

  Feliaxel VIP
Vilken tur
att han till sist fick sin fru
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP