Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tittade fram...


Odjuret (eller för allas bästa)

Här har du odjuret
och det har läkt
lite

Det är inte längre
lika anskrämligt fult
men fortfarande
ett fult jävla as

Låt honom ha den kvar ett tag till, ok?
papperspåsen över huvudet

eller vid närmare eftertanke...

byt ut den mot plast istället!

och skit i de där hålen
för näsa och ögon

för allas bästa

Får det nog bli så

förresten




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-26 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP