Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Struktur


Struktur

Kan väl tycka ibland att jag har koll och struktur

Men inte många håller med, när de blir rätt då o då har jag bara haft tur

Bilden innanför pannbenet säger att jag har en fjäder i den jättehippa hatten

Men frågar du pöbeln är de enda jag fått fram en del urin och uppochnervända cigg i den tragiska rabatten

Försöker vända trenden men vinden hade redan vänt o såklart hade jag inte känt den, de borde kunna blåsa bättre, fick till svar du är bortkopplad och kanske helt från vettet

Jag kämpar men de blir fel

Försöker bättre

Tiden som gått åt de börjar bli en hel del

Pallar inte orkar inte visste inte vet inte

Tappat fokus o tappat kollen, när mina lagkamrater säger passa tar jag fram en kniv och tömmer ut all luft ur bollen

De jag menar allt blir fel och konstigt

Är inte ens cool säger vän istället för homie

Vill passa överallt men vafan tror du händer, passar ingenstans finns ingen sans o noll balans de funkar ju inte i längden att inte ens klara, vara en i stora mängden.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-05-26 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje