Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå med stavar å hitta hem, i ödmjukhet och saktmod!


Pireke Pina försöker!

Gå med stavar det är tufft

Du måste ha ett skydd

Herren ser när du beder

att vara enkel man

måste vars målet

och finna på i Livet

klura å förtrösta

alldrig gena åpp.

Då når du Livets

topp!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-26 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och hoppfullt skaldat.
2020-07-03

  Bibbi VIP
Exakt.
2020-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tillförsikt och framtidstro!
2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Hoppfull och fin dikt!
2020-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och förtröstansfull dikt!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy