Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… "tulpankraft"


BOTEMEDEL

 

kålomslag

örtomslag

örtthe kaffe

vätskedrivande rölleka

grobladsomslag

kylsalva

blommor

voltarensalva

tigerbalsam

antiinflammatoriska tabletter

smärtstillande

vännernas omtanke

grannarnas kamratskap

varm vetekudde

frysta ärtor i påse

mammas röst

pappas omsorg

barnens välvilja

barnbarnens kramar

poeter.se

läsningar

kommentarer

applåder

läsa

kommentera

applådera

finnas till

kärbos kärlek

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-26 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cool epedemivers så här i karantäntider.

Tack
2020-05-30

  Respons VIP
Vad mer kan man begära?
2020-05-29

  KattenKin VIP
Alla goda ting är.. tjugoåtta alltså? Hoppas du får med dig dem i skutan om du hamnar på en öde ö! ;)
2020-05-29

  bibbi ahrnstedt
Fint, det är allt i ett nötskal, lycklig att ha omsorgen och välviljan ifrån andra i familjen när man har det motigt
2020-05-27

  ULJO
Det som stärker
2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Fin knäpoesi! Det kanske hjälper lite grand? I alla,fall att stå ut.
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP