Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rusar

Tiden rusar
Det förgågna,
hack i häl

Tiden rusar
Samlar på år,
ett efter ett

Tiden rusar
Endast nuet är oberört,
av tidens framfart





Fri vers av Kunzang
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-05-26 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang