Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del av egen musikvideo


Drömland/Dreamland

hennes sakta steg

med sanden emellan tårna

vindens pust

doften

röd gul blå är färgen 

gräset som kittlar 

vågornas liv 

vågornas glitter

ying & yang

deras flätade händer

hennes sol som lyser in

tas emot med blundande värme 

alla alteregon på rad

Där står som

i virvlande fyrverkeri

det sprakar i natten

ser du någonsin in i mina ögon

någonsin, gör du det...

Mitt andetag i ditt 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-27 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP