Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista vädjan

 

 

Tystnaden talar

fjättrad vid sängen ögon

fyllda av ångest

släpp inte taget om min

hand förrän livet är slut

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-26 23:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så berörande
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP