Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig, äcklig, värdig

det blir blött
öl överallt
honom överallt

FÖRSTÅR inte vad livet har att ge
kommer jag någonsin förstå?

ge mig spetälsk, ge mig reumatism, ge mig cancer, tumörer på varje kroppsdel jag äger
bara ge mig något att känna
något att förstå

för det spelar ingen roll om hans ögon är bruna, blåa, gröna eller gråa
jag är lika trasig för det




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-05-26 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött