Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeringsdag Stockholms region

 

Imorgon. Imorgon slår marken ut 

sig- viker sig som formpressad 

deg intill bakplåtspapper 

 

imorgon kan ingen själ förbereda 

en dag då andetagen behöver intas 

trots att kraven står som spikraka 

spön i backen 

 

Linden syns i backspegeln som om 

kvittrande grenverks besjälade vårsånger

brister ut i kör och så hoppet önskade 

att fibrerna från minnets rötter kunna 

dras upp fastna i kletiga bitar i mitt 

Inre- färdiga att plocka ned likt äpplen 

dinglande 

 

Som hon önskade och bad. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-05-27 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP